Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació

Els nostres principals serveis

Programació .NET per a empreses

Outsourcing per a empreses

Estem especialitzats en oferir els nostres serveis d'anàlisi i programació a departaments de TI que externalitzen part dels seus desenvolupaments de software.

El nostre equip treballa seguint exactament la metodologia, tecnologia, llenguatges i infraestructura que el client sol·licita.

Desenvolupem aplicacions i intranets web utilitzant estàndards com HTML5, CSS3, Javascript, .NET, Java, etc. però a més mitjançant els frameworks que els nostres clients han implantat a les seves empreses. Accedint i programant sobre bases de dades Oracle o SQL Server en la majoria dels casos.

Si creu que podem ajudar-li no dubti en contactar amb nosaltres.


Aplicacions a mida

A GoDevel desenvolupam aplicacions d'escriptori que compleixen amb totes les funcionalitats que els nostres clients necessiten. Durant aquests anys hem programat múltiples sistemes per a la gestió, explotació i anàlisi de tot tipus de dades.

Algunes d'aquestes aplicacions exploten dades complexes i executen operacions especialment crítiques i malgrat això es presenten a l'usuari mitjançant una interfície visual, atractiva i amigable.

Habitualment treballam amb tecnologia .NET utilitzant a més components DevExpress©, considerades (per la majoria de la comunitat de desenvolupadors en .NET) com les millors del mercat.

Si necessita qualsevol tipus d'aplicació segur que podem ajudar-li.

Aplicacions a mida